Over ons

Even voorstellen:

Mijn naam is Petra Philipsen, eigenaar van Finands administratiekantoor. Na het succesvol afronden van mijn administratieve opleidingen. Petra Philipsen is al ruim 12 jaar werkzaam in haar vakgebied Belastingadvies en Accountancy.

Ik verzorg de administratie en boekhouding van diverse bedrijven, onder andere voor het MKB en ZZP’ers. U kunt bij mij terecht voor uw boekhouding van A tot Z. Zo ontzorg ik u bij het doen van de inkomstenbelasting, BTW aangifte, vennootschapsbelasting en het opstellen van uw jaarrekening.

Dit doe ik onder andere door terug te vallen op een breed financieel en fiscaal kennisgebied. Finands is aangesloten bij de beroepsorganisatie Belastingraadgevers, zodat ik het dienstenaanbod van een grote organisatie kan bieden.

Naast het voeren van de administratie van uw bedrijf wil ik meer voor u betekenen. Dit doe ik door u te adviseren en te ondersteunen op dit gebied. Als klant staat u centraal, ik onderhoud persoonlijk het contact met u en dit levert zichtbaar resultaat op. Afspraken over de te voeren administraties en de hierbij behorende kosten worden altijd vooraf gemaakt.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en u binnenkort te verwelkomen in mijn kantoor, alwaar ik met grote passie en professionaliteit uw administratie zal verzorgen.

Menu